Categorieën
Agenda-geweest

13 november – Rehearsing the Revolution

SPACE Collective | 11:00 – 17:00 | EN

De revolutie begint in de verbeelding, niet op de barricaden.
Rehearsing the Revolution laat ons zien hoe verhalen de wereld maken, wat onze mogelijkheden en verantwoordelijkheden zijn in relatie tot de verhalen om ons heen. In hoeverre vertellen wij ons eigen verhaal of laten wij onze gedachten overheersen door de dominante narrativen?

Rehearsing the Revolution is een collaboratief storytelling game, waarin we de werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven en waarheden kunnen ervaren en ontdekken wat ons bindt. Tijdens het spel oefenen we ons in het verbeelden van een radicale verandering, een revolutie.

Het Rehearsing the Revolution spel is een immersieve en activistische kunstervaring waarin theater, spoken word, experience-design en beeldende kunst samenkomen.

Wij geloven dat veranderingen van binnenuit beginnen en zijn ervan overtuigd dat co-creatieve kunstervaringen culturele verschuivingen kunnen veroorzaken, fundamentele veranderingen en samenwerkingsverbanden mogelijk kunnen maken, zelfs onder omstandigheden waarin niets anders meer lijkt te werken.

Dit is een gratis evenement, graag aanmelden via info@theaterdegenerator.nl

Over SPACE
SPACE is een kunstenaarscollectief uit Boedapest en Amsterdam. SPACE maakt interactieve documentaire performances en immersive storytelling in diverse media. De projecten zijn altijd cultuurspecifiek en de deelnemers of toeschouwers zijn de hoofdrolspelers.
Meer info over SPACE