#FOMO – Fear of Missing Out

‘Fear Of Missing Out’ is een onderzoeksperformance van Shah Tabibi. De voorstelling gaat over romantische relaties in een biculturele context. Deze performance is een Theater De Generator productie.

#FOMO scenefoto

Met de onderzoeksvoorstelling ‘Fear Of Missing Out’ wil Shah niet alleen een persoonlijk maar ook een authentiek verhaal met het publiek delen. Hij geeft een inkijk in het leven van iemand die zichzelf in een volwassen stadium leert kennen en oploopt tegen hele familiaire, maar tegelijkertijd, niet openlijk besproken onderwerpen omtrent romantische relaties. Hij neemt het publiek met een zaklamp mee door de donkere gangen van ons hart wanneer het gaat om liefde. Waarom willen wij trouw blijven aan één persoon? Hoe komt het dat wij ons monogaam gedragen maar ondertussen onze aandacht overgaat naar potentieel andere (seksuele) partners. Hier bovenop schept Shah zijn persoonlijke struggle om een partner te kiezen en daarmee een probleem die veel millennials hebben en waarbij het voor mensen die tussen twee culturen in zitten nog lastiger is: Wie moet hij kiezen?

Shah is bekend van de voorstelling The Shah of Holland die hij in 2017 maakte onder begeleiding van Raphael Rodan. Door middel van verhalen neemt hij het publiek mee in de wereld van een kleine jongen die zijn hele omgeving opnieuw moet leren ontdekken. Hij schijnt zijn licht op de Afghaanse wereld in Nederland. Soms met verbazing, altijd met humor en vooral met compassie.

Regie en spel
Shah Tabibi

Muziek
Niek Hoevenaars

Artistieke begeleiding en dramaturgie
Ioana Tudor

Bent u geïnteresseerd in de voorstelling neem dan contact op met info@theaterdegenerator.nl