Categorieën
Agenda-geweest

20 mrt ’24 – De Tor Kindermiddag x Buurtfabriek

Het buurtinitiatief De Buurtfabriek en onze maandelijkse kindermiddag De Tor slaan deze keer de handen ineen. Stoute kinderen én stoute volwassenen uit de buurt maken er een rebelse knutselmiddag van.

De Tor in samenwerking met De Buurtfabriek
Op deze woensdag slaan deze twee Generator initiatieven de handen ineen. Stoute kinderen én stoute volwassenen uit de buurt maken er een rebelse knutselmiddag van. Het resultaat wordt eind van de middag gepresenteerd en wordt ook live gestreamd op Instagram! Entree is gratis maar je mag natuurlijk altijd De Generator een beetje steunen.

Kriebelend theater voor kinderen
De Tor is een maandelijkse theaterevenement voor kinderen in Theater De Generator. Elke maand nodigen wij inspirerende, kritische en geëngageerde makers uit die voor én samen met kinderen een mooi, boos, dwars en prachtig theaterspektakel maken. De Tor is een plek waar kinderen serieus genomen worden, want zij zijn de toekomst. Als politiek theater stimuleren we kinderen graag om buiten de lijntjes te kleuren, om een eigen mening te vormen en laten we hen zien dat zij invloed hebben om de wereld een fijne plek te maken.

Buurtfabriek
Ons theater staat midden in de wijk Pancras-Oost. We willen graag een plek voor de buurt zijn én blijven. Daarom nodigt onze wijkmedewerker Cornelia Hefting de buurt elke maand uit in onze omgebouwd fabriekshal. Met de Buurtfabriek leren we elkaar beter kennen en komen we dichter bij elkaar. Hoe kunnen we als theater en ontmoetingsplek bijdragen aan de gemeenschap van onze buurt? En waar heeft de wijk behoefte aan?