Categorieën
Agenda-geweest

30 april 14.00u – De Tor Kindermiddag

Film kijken, popcorn en knutselkletsen over dieren!

Kriebelend theater voor kinderen
De Tor is een maandelijkse theaterevenement voor kinderen in Theater De Generator. Elke maand nodigen wij inspirerende, kritische en geëngageerde makers uit die voor én samen met kinderen een mooi, boos, dwars en prachtig theaterspektakel maken.

Film kijken, popcorn eten en knutselkletsen
Deze Tor gaan we lekker puh op ons mega grote schermpje zitten en popcorn eten! We gaan samen naar een film kijken over de vriendschap tussen een kind en een orca die in in een opgesloten in een attractiepark leeft. Dat is een film die de volwassenen bij je thuis nog kennen van toen zij kleintjes waren. Een klassieker noemen we dat!

Maar we gaan niet alleen film kijken. Na de film gaan we knutselkletsen? Wat is dat?? Nou, kletsen terwijl we knutselen! En deze keer gaat het over dieren en hun vrijheid. Wat vind jij van dierentuinen? Vind je die leuk of juist zielig? En waarom? Wanneer is een dier vrij en wanneer niet? En is er een verschil tussen jouw kat of hond die bij je in huis woont en bijvoorbeeld een aap in de dierentuin? We hebben er zin in, jij ook?

De middag duurt tot 16.30 uur