Categorieën
Blog

April, mei & juni

Wat hebben we voor jullie in petto?

We gaan uiteraard gewoon weer door met ons kriebelend kindertheater De Tor, elke maand zal er een mooi kinderprogramma klaar staan voor jullie.
Verder is er een mooie reguliere programmering met op 29 april ‘Into The Blue’ een voorstelling die een benauwend portret van twee jonge vrouwen laat zien die kampen met een slaapprobleem. Hun akelige dromen en slaapstoornis worden verstikkend vastgelegd aan de hand van film en dans.

In April hebben we een podcast presentatie van de podcast ‘Het Pilotengraf . Op 30 april zal de maker van de podcast Pim van der Heiden samen met Eric Coen Versteeg die de muziek maakte alles vertellen over het maak-proces en open staan voor al jullie vragen.

Op 21 Mei komt ‘SKAZ’ naar De Generator. ‘SKAZ’ is een hedendaagse danstheatervoorstelling waarin dans, muziek, licht en kostuumontwerp met elkaar versmelten en een magische sprookjeservaring voor de toeschouwer creëren. 
En goed nieuws, Tell me more is weer terug. Oud en vertoruwd storytellen in onze mooie zaal.

Into the blue
Foto: Gijs Ebben

De maand juni staat volledig in het teken van Ankrá, een festival in het kader van Leiden City of Science. Een theaterfestival over gedeeld verleden, heden en toekomst. Meer info volgt snel.

We hopen dat jullie de aankomende maanden weer vanouds jullie paadjes weten te vinden richting De Generator.
Hou onze socials en onze website in de gaten voor tickets en meer info.
‘Like’ ons en zoals altijd ‘liken’ we jullie 🙂

Strijdbare groet,

De Generator