#OpDeTribune – Crowdfunding voor de bouw van onze tribune

De Generator bouwt een theaterzaal voor maatschappelijk geëngageerd theater. In die zaal hoort natuurlijk een tribune voor jou, het publiek. Help ons met jouw donatie zodat wij deze tribune kunnen realiseren.

#OpDeTribune - Crowdfunding

Over ons

Theater en Productiehuis De Generator is een nieuw Leids theaterpodium voor theater vanuit een noodzaak. Geëngageerd, vernieuwend, divers, grensoverschrijdend, verbindend, radicaal, menselijk en eigenwijs theater. Wij programmeren voorstellingen uit heel het land. Tegelijkertijd zijn we een productiehuis waar theater wordt gemaakt met een nieuwe blik op de wereld. Bij ons vind je makers en kunstenaars met visie, die maatschappelijke kwesties aan de orde stellen via theater en performancekunst.

Publiek

Het publiek is bij ons een sleutelfiguur. Bij ons kijkt het publiek niet enkel als observator naar theater, maar wordt gestimuleerd om een actieve positie in te nemen. Dat publiek moet alleen wel ergens op kunnen zitten!

Tribune

Daarom bouwen wij een TRIBUNE, met de handen van tientallen vrijwilligers. Een uitschuifbare tribune die plaats biedt aan zo’n 60 mensen. Zo kan de zaal worden aangepast aan de behoefte van de gebruikers. Of het nu gaat om een voorstelling, een repetitie, een lezing of een workshop.
Voor de financiering van de bouwmaterialen hebben we jouw hulp nodig. Doneer daarom nu en verzeker jezelf van een zitplek #OpDeTribune!

Doneer!

Vóór 18 februari willen wij 12.500 euro binnenhalen zodat jij straks op het puntje van je stoel kunt zitten bij de Generator! Ga naar voordekunst.nl, #OpDeTribune.

Pssst

In de tussentijd kun je bij onze buren zitten! Kom op 10 en 11 februari naar onze SIT-IN, een theaterfestival in vijf huiskamers op de Middelstegracht. Eigenzinnig, jong en mooi theater op de stoelen van de buren. Met een kaartje voor SIT-IN doneer je automatisch voor de crowdfunding van onze tribune!
(Het programma komt binnenkort beschikbaar, hou het hier in de gaten!)