Categorieën
Agenda-geweest Blog

Elke vrijdagavond – Onze Makers in Quarantaine

Onze makers in quarantaine – Elke vrijdag om 20.00uur
Vanaf aanstaande vrijdag maak je wekelijks online kennis met één van onze theatermakers. Middels livestream op ons YouTube kanaal vertelt de maker waar hij/zij/hen zich bevindt op dit moment in haar kunstenaarschap en laat een clip zien van werk dat zij aan het maken is of heeft gemaakt afgelopen maanden.

Een woord van ons artistiek leider:“Stiamo distanti oggi, per abbracciarci con più calore domani. We moeten vandaag afstand houden om elkaar morgen met meer warmte te kunnen omhelzen. Ik had liever een Italiaan als Dario Fo willen quoten en niet een Italiaanse politicus. Deze woorden draag ik als geëngageerde theatermaker echter dichtbij mijn hart in deze tijden. Om mij heen zie ik de meest kwetsbaren kwetsbaarder worden. Kwetsbaren die ik over een paar maanden in mijn armen wil blijven sluiten. In letterlijke zin en via theater. Tot die tijd nodig ik jullie uit om met de serie Onze makers in quarantaine wekelijks kennis te maken met het werk van theatermakers die betrokken zijn bij de Generator, op ons podium of binnen ons productiehuis.”

Vrijdag 3 april – Quarantine Stories by Tell Me More
Aanstaande vrijdag is het de beurt aan onze Tell Me More crew. Om 20.00 uur staat host Ojas Canela live voor jullie klaar op Youtube met ingezonden verhalen op film van jullie lievelings storytellers, die speciaal voor vanavond vertellen over hun leven in quarantaine.

*Je kunt deze makers steunen door geld over te maken naar de bankrekening van Theater de Generator via NL13TRIO0391217488. Vergeet niet de naam van de theatermaker te noemen*