Categorieën
Artikel Blog

Uitnodiging Collectieve Dansworkshops

Sandra Kramerová en Theater de Generator zijn op zoek naar vrouwelijke vrijwilligers om deel te nemen aan collectieve dansworkshops in aanloop naar de dansproductie Dictatorship of Love.

In Dictatorship of Love onderzoekt Slowaaks-Nederlandse dansmaker Sandra Kramerová de politieke kracht van massachoreografieën. In haar jeugd in Tsjechoslowakije zag Kramerová hoe een massa van lichamen als propagandamachine voor het communistische regime werd ingezet. Tijdens deze voorstelling volgen we vier dansers en 10 vrijwilligers in hun zoektocht naar de kracht van het vrouwelijk lichaam in een menigte.

Kan beweging luider spreken dan woorden en wat gebeurt er als we gezamenlijk als één bewegen? Hoe kun je je als individueel lichaam verhouden tot een collectieve beweging?

In aanloop naar deze voorstelling organiseert Sandra Kramerová in drie theaters in Nederland dansworkshops waar vrouwen van alle leeftijden en achtergronden aan deel kunnen nemen en bieden een geweldige kans om het resultaat van de workshop op het podium te laten zien!

Voor deze workshops zoekt Sandra vrouwelijke deelnemers, danservaring is geen vereiste. Geef je dus snel op via deze link

17 & 24 September in CC Amstel in Amsterdam
10, 13 & 14 Oktober in Theater De Generator in Leiden
24, 26 & 27 Oktober Podium Bloos in Breda

Meer info over Sandra Kramerová en haar werk?

https://www.sandrakramerova.com