Categorieën
agenda

22 januari 2023 14u – De Tor Kindermiddag

Rebelse dansworkshop 4+ door Ita de Hes

Kriebelend theater voor kinderen
De Tor is een maandelijkse theaterevenement voor kinderen in Theater De Generator. Elke maand nodigen wij inspirerende, kritische en geëngageerde makers uit die voor én samen met kinderen een mooi, boos, dwars en prachtig theaterspektakel maken.

Dansworkshop met Ita de Hes, leeftijd 4+
Al dansend gaan we deze middag onze rebelse kant verkennen! Onder leiding van dansdocent en theatertijger Ita de Hes kruip je in de huid van grote vrouwelijke voorbeelden van afgelopen honderden jaren. Van tennisser Serena Williams tot zangeres Anouk, van Anne Frank tot feministe Emma Goldman. Emma zei zelfs een keer: “Als ik niet mag dansen, wil ik geen deel uitmaken van jouw revolutie”. Dus laten we dansen!

Alle Kids Doen Mee Ticket!
Met deze optie willen we theater en dans toegangelijk maken voor zoveel mogelijk kinderen. Kies gerust voor deze kaartsoort/ticket type als jij of je ouders (tijdelijk) niet veel te besteden hebben. Maar deze is bijvoorbeeld ook bedoeld als je een ouder bent met veel (oppas)kids die je mee wilt nemen en het anders een te dure grap wordt. Klik ´m dus aan deze ticket, daar is het voor!

TICKETS