Categorieën
Agenda-geweest

28 mei 14.00u – De Tor Kindermiddag

Workshop 7+ door Ita de Hes

Kriebelend theater voor kinderen
De Tor is een maandelijkse theaterevenement voor kinderen in Theater De Generator. Elke maand nodigen wij inspirerende, kritische en geëngageerde makers uit die voor én samen met kinderen een mooi, boos, dwars en prachtig theaterspektakel maken.

Een knotsgekke reis met Ita de Hes, leeftijd 7+
Hou je van toneelspelen en fantasie? Doe dan mee met deze workshop/voorstelling. We gaan 1 uur met elkaar én met theater aan de slag om daarna een mini voorstelling aan ouders, familie en vrienden te laten zien. We bedenken samen in de workshop een knotsgek reisverhaal. Welke avonturen beleven we? Wat voor mensen, dieren en gewoonten komen we tegen onderweg? We sluiten de workshop af met een korte presentatie. Aanvang 14.00 uur. Publiek welkom om 15.10 uur.

Alle Kids Doen Mee Ticket!
Met deze optie willen we theater en dans toegankelijk maken voor zoveel mogelijk kinderen én ouders. Kies gerust voor deze kaartsoort/ticket type als jij of je ouders (tijdelijk) niet veel te besteden hebben. Maar deze is bijvoorbeeld ook bedoeld als je een ouder bent met veel (oppas)kids die je mee wilt nemen en het anders een te dure grap wordt. Klik ‘m dus aan deze ticket, daar is het voor!

Middag is afgelopen om 16.00 uur.