Categorieën
Artikel

Dictatorship of Love

2 december (try out), 3 december (première)
4 december, 8 december & 9 december

Sandra Kramerová en Theater De Generator slaan de handen ineen en presenteren Dictatorship of Love. Een voorstelling waarin Sandra de kijker deelgenoot maakt van haar onderzoek naar Oost-Europese propaganda in combinatie met persoonlijke verhalen van vrouwen uit de lokale gemeenschap. 

Foto: Melanie Lemahieu

Kan beweging luider spreken dan woorden en wat gebeurt er als we gezamenlijk als één bewegen? Hoe kun je je als individueel lichaam verhouden tot een collectieve beweging? 

Gefascineerd door deze spanning van overgave aan een groter geheel en het behouden van individuele vrijheid, volgen we een groep dansers in hun zoektocht naar de kracht van het vrouwelijk lichaam in een menigte. Het laat vrouwelijke lichamen zien die in hun kracht staan en zich overgeven, verscheurd tussen de propaganda en het protest, vrijheid en onderdrukking, liefde en overleven. 
Sandra richt zich op de politieke intensiteit van het vrouwelijk lichaam en haar relatie tot de schoonheid en duisternis van massachoreografieën.

Dictatorship of Love gaat 3 December in première in Theater De Generator kijk voor een volledige lijst van de voorstellingen hier en koop je tickets via de button.