Categorieën
Blog

Theateractivisme seizoen gestart!

Wat zijn we blij en vol goede moed en strijd in ons hart begonnen aan het nieuwe seizoen 2023/2024. Bekijk hier het programma voor komende tijd! Daar staat altijd de meest accurate informatie én de kaartverkoop. Of scrol naar beneden waar druppelsgewijs de programmering tevoorschijn zal komen. Hieronder een korte vooruitblik:

Kom aanstaande zaterdag 2 september naar Pride en Popcorn, waar na de Protest Pride iedereen welkom is voor some community healing. We gaan samen popcorn eten en geïnspireerd, óf uitgeblust na een hele dag protesteren, lekker iets kijken. Vanaf 21uur.

Op zondag 17 september is het tijd voor de eerste Tor Kindermiddag van het seizoen en op 29 oktober en op 26 november ook! Deze drie Torren 🪲🪲🪲 worden telkens weer door een andere Leidse theatermaker vormgegeven, allen met het doel om kinderen wat meer buiten de lijntjes te laten kijken want de kids zijn de toekomst!

Maar toch echt het hoogtepunt van september, van het seizoen én van afgelopen 6 jaar is ons Openingsfeest op 23 september. Wat?? Maar jullie zijn toch al lang open? Ja, we hebben binnen de verbouwing altijd geprogrammeerd én geproduceerd maar nu zijn we dan ook daadwerkelijk klaar en is dit het eerste jaar dat we stofvrij én coronavrij onze visie kunnen uitvoeren!

Oké, vooruit nog een paar vooruitblikken. Op 14 oktober organiseren we Arm! Festival, een empowering festival over armoede en op 18 november het festival Samen Goud, een intergenerationeel festival voor en door ouderen!

We hebben er zin in! Jij ook?! xoxo